PAKEJ PERKAHWINAN PALING BERBALOI ABAD INI

ADAKAH ANDA MENGHADAPI MASALAH SEPERTI DI BAWAH?

Risau Makanan Tak Sedap

“Saya risau masa food test sedap, tapi bila dah masak banyak-banyak nanti jadi tak sedap pulak”

Takut Majlis Tak Terurus

“Pinggan mangkuk cawan bersepah atas dan bawah meja, takde orang kutip. Tetamu jadi tak selesa nak makan”

Bimbang Kena Scam

“Bayar mahal-mahal, risau nanti tak muncul je masa hari majlis”

Makanan Sampai Lambat

“Risau jugak nanti majlis mula jam 11 pagi, pukul 10 pagi tak nampak batang hidung lagi”

Risau Makanan Tak Cukup

“Kalau di biat je tetamu cedok sendiri, risau jugak yang kemudian tak sempat merasa makan”

Naya juga kalau semua ni jadi kenyataan ye..

Benda boleh elak, lebih baik kita elak. Buatlah pilihan dan keputusan yang bijak..

Memperkenalkan

PAKEJ PERKAHWINAN ZFCATERER

PENGENDALI MAJLIS PERKAHWINAN KL DAN SELANGOR

12 Tahun Pengalaman menguruskan lebih daripada 1000+ majlis.

PAKEJ MAHSURI

KATERING SAHAJA

PAKEJ TUN TEJA

TANPA DEWAN

TERMA DAN SYARAT

KENAPA RAMAI MEMILIH ZF CATERER SEBAGAI PENGENDALI MAJLIS MEREKA?

Dipercayai Sejak 2010

Pengalaman yang luas dalam pengurusan majlis membolehkan pelanggan kami yakin dan percaya.

Konsultasi Percuma

Boleh call atau chat dengan team untuk dapatkan sebarang bantuan dan pertanyaan berkenaan jenis tempahan yang diperlukan.

Team Profesional & Mesra Pelanggan

Lengkap dengan Sijil Pengendalian Makanan dan Suntikan Typhoid dan team yang terlatih serta berpengalaman untuk mengendali majlis.

Servis 'ON TIME'

Sentiasa “on time” antara USP ZFCATERER yang membuatkan pelanggan percaya dan yakin walaupun lokasi jauh.

Menepati Citarasa 'Tekak' Melayu

Rasa dan selera masakan disukai oleh pelbagai peringkat umur.

Jaminan Wang Akan Dikembalikan

Jika kesilapan SEPENUHNYA daripada team kami.

NAK LAGI?

WARISAN MAJU EMPIRE SDN BHD (1376482-M)

CENTRAL KITCHEN & CORPORATE OFFICE
Batu 7,Gombak.53100 KL.

Sales & Customer Service:
011 6292 2954 (Pn Syieda)
012 268 2954 (Pn Zubaidah)

Email : zfcaterersales@gmail.com

Administration & Finance:
011 11735870 (Pn Najjah)

Pejabat :
03-6185 2336

Waktu Pejabat :
Isnin-Jumaat
8.00pagi-5.00ptg